Pentuja


Saan runsaasti pentutiedusteluja, mutta minulla ei ole varsinaista pentujonoa, jolle ilmoittautuneet automaattisesti saisivat seuraavan vapaan pennun.

Valitsen jokaiselle pennulle kodin, joka mielestäni parhaiten sopii pennulle ja etusijalla ovat yhteistyökykyiset kodit, jotka pitävät mielellään aktiivisesti yhteyttä jo ennen pentujen syntymää. Ensisijaisesti pennut luovutetaan harrastaviin koteihin, mutta en voi luvata kenellekään näyttelymenestyjää.

Aiemman koirakokemuksen katson olevan eduksi. Mikäli et ole valmis hoitamaan turkkia säännöllisesti, niin suosittelen harkitsemaan mieluummin jotakin toista rotua – turkki on coton de tuléar rodun kaunistus.

Lue aluksi esittely ja suosittelen lukemaan myös artikkelin Pentua hankkimassa ennen yhteydenottoa. Sen jälkeen ota yhteyttä mieluiten sähköpostilla, mikäli sinulla on tunne, että juuri minä voisin olla sinun koirasi kasvattaja ja että pystyisit tarjoamaan kasvatilleni sopivan kodin. Kerro sähköpostissa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja toiveistasi.

En myy pentuja tapaamatta mahdollisia ehdokkaita etukäteen, joten olethan valmis tutustumaan minuun ja aikuisiin koiriini jo ennen pentueen syntymää.

Huomioithan, että en vastaa tekstiviesteihin tai tuntemattomiin numeroihin. Laitathan mieluiten ensin sähköpostia, sillä en aina kuule tai pääse puhelimeen koirien kanssa touhutessa. Jostain syystä luukku ja hotmail -sähköposteista lähetetyt postit menevät useimmiten roskaposteihin.