Pentuja | Puppies

Luethan tämän

HUOM! Emme vastaa tekstiviestikyselyihin tai tuntemattomiin numeroihin. Laitathan mieluiten ensin sähköpostin, en aina kuule tai pääse puhelimeen koirien kanssa touhutessa. Jostain syystä luukku ja hotmail -sähköposteista lähetetyt postit menevät roskapostiin useimmiten.

*

Etsitään sijoituskotia 9 viikkoiselle tuontiurokselle Pirkanmaalta. Turkinhoito pitkänä, koska koira menee näyttelyihin. Lisätietoja sähköpostitse.
*

Astutettu

Ilveskosken Beautiful Flashdance ja Velvet Pieniskas Sokoladas. Vanhemmat silmät terveet ja polvet 0/0. Emä CMR ja PH1 terve ja isä terve kuuteen rodun geenitestiin. Sijoitetaan mahdollisesti narttu lähelle Pirkanmaata. Pentuja odotetaan tammikuun toiselle viikolle. Luovutus n.8 viikkoisena.

Ilveskosken Honey Rum ja Cottonclown Orion. Vanhemmat silmät terveet ja polvet 0/0. Emä CMR ja PH1 terve, isä CMR-kantaja ja terve kolmeen muuhun geenitestiin. Pentuja odotetaan tammikuun ensimmäisellä viikolla. Pentue on Kennel Miraparkin kanssa yhteinen. Luovutus n. 8 viikkoisena.

Kennel Mirapark
Ilveskosken Born to my baby ja Ilveskosken Unbreakable. Vanhemmat silmät terveet ja polvet 0/0. Vanhemmat CMR ja PH1 terveet. Pentuja odotetaan tammikuun ensimmäisellä viikolla.
Tiedustelut Mirja Veltti, Kennel Mirapark, mirja.veltti@gmail.com

Suunnitelmissa 2019
Ilveskosken Kit Kat
Ilveskosken Zizi ja Velvet Pieniskas Sokoladas, pentujen arvioitu syntymäaika helmikuun alussa.